STUDIO FOTO PROFESIONAL - CONSTANTA

PREZENTARE | GALERIE FOTO | TARIFE, se poate si gratuit ?!?

Sedintele foto se stabilesc numai cu programare.  Va multumim pentru intelegere.

 

20 ani de fotografie, publicitate, grafica si decoruri, acum teatru si TV. Totul a pornit de la fotografiile din curtea liceului si apoi lucrurile au mers singure. Am fotografiat aproape orice si in orice conditii. La inceput am fotografiat prin scoli, licee si gradinite, apoi am trecut la fotografie publicitara, fotografie aeriana, fotografie de noapte, fotografie de produs.

 

Am fotografiat hoteluri, restaurante, terase, muzee,  complexe industriale, utilaje industriale, fluxuri de productie, orase, statiuni, plaje, stane, am realizat tururi virtuale. Am realizat in studioul nostru fotografii de produs la cel mai inalt nivel, precum si portrete si nuduri. Am fotografiat recoltatul graului, facerea panii, apoi in studio sau pe teren produse de brutarie, patiserie, cofetarie,  produse pe baza de carne, preparate culinare alese, carne, peste, vanat, paste, pizza, bauturi, produse proaspete si congelate, ambalate sau vrac. Elicoptere, avioane, planoare, parapante, parasute, zmee, vapoare, veliere, yacht-uri, yole, barci, hidrobiciclete, tancuri, automobile, motociclete, biciclete, trotinete, role, patine, plante, animale si pasari, pe toate le-am fotografiat.

 

Pasiunea mea este sa fotografiez. Oameni, chipuri, emotii, lacrimi si zambete, sa surprind gesturi, umbre si contururi, culori, reflexii, urme, apusuri si rasarituri, natura vie, de care insa peste ani va veti aduce aminte cu multa placere si nostalgie prin intermediul fotografiilor.

Imi place sa fotografiez folosind lumina naturala, atat cat este posibil. Cand suntem fortati de imprejurari, tehnica noastra de ultima generatie intra in functiune. Avem aparate profesionale de ultima generatie (Nikon, Sony, FujiFilm), blituri Nikon, Minolta, softboxuri, studio complet cu 4 reflectoare mobile, camere video (Sony, Panasonic) s.a.m.d. 

PREZENTARE | GALERIE FOTO | TARIFE, se poate si gratuit ?!?

In general fotografiile realizate de noi se vad in materiale tiparite offset sau digital, pe website-uri, prezentari, in afise, postere la marime naturala, tablouri mari, panouri publicitare, ecrane video, bannere, pe mijloace de transport, fototapet, pe diverse canale media. Toate acestea se finalizeaza pe utilajele din cadrul firmei noastre.

 

PREZENTARE | GALERIE FOTO | TARIFE, se poate si gratuit ?!?

Tarif de pret - fotografiere valabil in perioada 01.01.2010 - 31.12.2010

Tip fotografiere foto digitale pe CD, DVD pret
Fotografie locatie sau ambient: hotel/ restaurant/firma/obiectiv turistic sau comercial (cca 100-200 fotografii, 1-3 ore) 500 - 1500 lei
Fotografie publicitara (cca 100-200 fotografii, 1-3 ore) 500 - 1500 lei
Fotografie produse culinare (cca 200-500 fotografii, 1-3 ore) 500 - 1500 lei
Fotografie lenjerie, articole de vestimentatie/bijuterii (cca 200-500 fotografii, 1-5 ore) 800 lei
Fotografii personale: portofoliu, portrete, familie, copii, book prezentare (cca 20 - 800 fotografii, 1-6 ore) 250 - 1000 lei
Tur virtual, panoramare 360 grade 700-1000 lei
Altele  pret la cerere

Toate preturile sunt negociabile functie de complexitate si buget. Prelucrarea si retusurile fotografiilor se vor tarifa suplimentar. Exista si exceptii, atunci fiind incluse in tariful de baza.

Si pentru ca pasiunea pentru fotografie este mare, transmite-ne cererea la info@tipografiamiramax.ro, si poate chiar tu vei beneficia de o sedinta foto gratuita.

Optional: Vezi si pret creatie grafica. Vezi si pret website/blog. Vezi si pret tiparire.

Va multumim, si asteptam sa deveniti clientul nostru.

Tipografie: Constanta, DN39A Sat Lazu, Comuna Agigea
Soseaua Mangaliei, Hala Argintie la intrarea in localitatea Lazu
Tel/Fax: 0341-401.777, Tel/Fax: 0241-767.555
Mobil: 0721-328 325, 0722-11 63 66