AM SCRIS O CARTE, VREAU SA O PUBLIC. CUM PROCEDEZ?


Bine ai venit la Editura Miramax. Suntem pregatiti sa iti editam cartea. Daca lucrarea este deosebita, nu te costa nimic.

> Varianta 1 Ai scris o carte, vrei sa o publici in tiraj mic; te ocupi de difuzare si ai banii necesari (minim 1000 RON)
Exemplu: Suport de curs 200 pagini, format A5, coperta si interior 1 culoare, 100 exemplare: aprox. 12 - 29 lei/exemplar

DERULARE: Stabileşti tirajul, ne trimiti manuscrisul, il citim, apoi semnam un contract. Se vor stabili detalii despre drepturile de autor, apoi aştepţi publicarea. Dacă vom considera ca lucrarea ta poate fi un real succes, ne angajăm şi la difuzare, in alta situatie difuzarea te priveste. Nu te astepta ca devii o celebritate peste noapte, DAR O CARTE ESTE INTOTDEAUNA O INVESTITIE IN TIMP, ASA CA BRAVO TIE SI FELICITARI, TIMPUL VA FI VREODATA SI DE PARTEA TA SI VEI AVEA SATISFACTIA MUNCII TALE, poate chiar acum. 


> Varianta 2 Ai scris o carte, ai vrea sa o publici la o editura, dar nu pentru a o comercializa. Doresti un numar limitat de exemplare.

DERULARE: Stabileşti tirajul, ne trimiti manuscrisul in format electronic, il citim, apoi semnam un contract.  Se vor stabili detalii despre drepturile de autor, apoi aştepţi publicarea. Vom obtine seria ISBN si este necesar ca un numar de exemplare sa ramana Editurii Miramax si Bibliotecii Nationale? Costuri aproximative minime pentru tiparirea unei carti: 1000 - 5000 lei + TVA
Cu cât tirajul este mai mare, cu atât mai redus va fi pretul PER EXEMPLAR. In general este recomandat sa se tipareasca un numar minim de 200 - 300 exemplare, insa se pot tipari si tiraje mai mici, sau mai mari.

 

Calculator de pret carte


Va multumim, si asteptam sa ne contactati.

Tipografie: Constanta, DN39A Sat Lazu, Comuna Agigea
Soseaua Mangaliei, Hala Argintie la intrarea in localitatea Lazu
Tel/Fax: 0341-401.777, Tel/Fax: 0241-767.555
Mobil: 0721-328 325, 0722-11 63 66