CARIERA LA TIPOGRAFIA MIRAMAX - Constanta


Suntem interesati de persoane abile in domeniul vanzarilor, preferabil cu portofoliu de clienti, gata de a intra in lucru (agenti de vanzari, colaboratori), tipografi, masinisti, secretara, graficieni, legatorese cu experienta gata sa se alature echipelor din schimbul 2 si 3.

Sunt oameni care nu se mulţumesc cu puţin, care au curajul să schimbe lucrurile şi cred că întotdeauna este loc pentru mai bine, cei care au credinţa că numai punând clientul pe primul loc, mereu şi de fiecare dată, îţi îndeplineşti misiunea. Dacă te regăseşti printre aceştia, te aşteptăm să alegi Tipografia Miramax - Constanta.

 

* Care este procesul de recrutare?

Pentru noi, fiecare persoana în parte contează! Dorim să iei deciziile corecte în legatură cu următorii paşi în carieră. Echipa noastră de recrutare este alcătuită din profesionişti cu experienţa, având pregătiri variate şi bogate. Atunci când cautăm oameni care să se alăture echipei noastre, ne asigurăm că avem o perspectiva obiectivă, îi selectăm pe bază de merit şi aplicăm principii de echitate în oportunităţile de recrutare, care fac parte dintre principiile noastre de business.

 

* In ce localitate se fac angajari?

Suntem in cautare de angajati permanenti sau colaboratori pentru vanzari in toate orasele cu populatie peste 10.000 de locuitori. Deci si tu esti vizat sa faci parte din echipa noastra de vanzari. Pentru celelalte posturi de productie, este necesar sa locuiesti in judetul Constanta.

 

* Cum îmi înregistrez CV-ul?

Nu găsesti o poziţie corespunzătoare criteriilor tale? Trimite-ţi CV-ul la adresa de e-mail vanzari@tipografiamiramax.ro şi vei fi contactat în cazul în care abilităţile şi competenţele tale se potrivesc cu cerinţele unor poziţii noi. Important este sa mentionezi in titlu domeniul pentru care aplici sau titlul pozitiei pe care o doresti.

 

* Angajaţi şi juniori sau doar oameni cu experienţă?

Tipografia Miramax - Constanta angajează atât specialişti, cât şi entry-level. In mod special suntem interesati de persoane abile in domeniul vanzarilor, preferabil cu portofoliu de clienti gata de a intra in lucru, insa si tipografi, secretare, graficieni, legatorese cu experienta gata sa se alature echipelor din schimbul 2 si 3.

 

* Ce se întâmplă cu CV-ul meu după aplicare?

CV-ul tău este citit şi redirecţionat către specialistul de recrutare care se ocupa de aria ta de expertiză si zona in care locuiesti. Acesta evaluează CV-ul şi dacă se potriveşte cu rolurile deschise, va fi luat în considerare pentru pornirea unui proces de selecţie; dacă nu, el va fi stocat în baza noastră de date.

 

* Ce ar trebui să aduc/ să pregătesc pentru interviu?

Dacă ne-ai trimis CV-ul când ai aplicat, nu mai trebuie să aduci nimic. Referitor la ce anume să pregăteşti, este important să ştii rolul pentru care ai interviul şi ce responsabilităţi implică acel rol.

 

 

Tipografie: Constanta, DN39A Sat Lazu, Comuna Agigea
Soseaua Mangaliei, Hala Argintie la intrarea in localitatea Lazu
Tel/Fax: 0341-401.777, Tel/Fax: 0241-767.555
Mobil: 0721-328 325, 0722-11 63 66